Gymkort och tentaresultat

Äntligen gjort slag i saken och skaffat gymkort. I vanliga fall är jag snarare den som förlitar sig på vardagsmotion, med med tanke på att jag bor, går i skola och har mataffären inom mindre än fem minuters gångavstånd kan det nog vara en bra idé att hitta andra sätt att, för att använda facktermer, "röra på fläsket". Har bokat in spinning på fredag och zumba på söndag, kul.
 
Annat kul: Fick godkänt på tentan! VG till och med! En helg av noll plugg var tydligen den bästa förberedelsen. Upprepa med nästa tenta? Njae, den är på 10 poäng så kanske bäst att inte chansa.

Vad jag gjort idag

 

Wrap her up in the news of the world

Det värsta med den här förkylningen just nu är alla gånger jag fått känslan att jag vill nysa, men sedan inte lyckats göra det. Edging 2.0 eller något, fast ofrivilligt och därmed drygare, hehe.
 
För att vara sjuk och inte kunnat göra någonting har den här helgen hittills varit ganska trevlig, både idag och igår tillbringades i självvald karantän i mitt rum med en helvetes massa Netflix. Kollat på Brave, Love/Hate, Father Ted och Whistleblower. Alltså Whistleblower, se den. Ingen stor överraskning att den är upprörande och man blir förbannad, men den är definitivt sevärd. Ikväll blir det eventuell Only Lovers Left Alive, beroende på om jag orkar en långfilm eller inte.
 
Lyssna på Smiths och regnet utanför fönstret, en känsla av frid infinner sig. Är inne på dagens tredje gigantiska kopp champagnegrädd-te.

I won't be no runaway

Lagom till kursstarten imorgon håller jag på att bli sjuk igen. Hurra...

Tenta, check

Har sovit i ungefär sju år, välbehövligt. Tror att tentan igår gick helt ok. Var väldigt trött, vilket på ett sätt var skönt då jag inte riktigt orkade bli nervös utan mest gick in med en "Nu får vi det här överstökat"-attityd. Fick resultaten till min förra tenta imorse, och sepåfan om jag inte fick ett VG. Hade blivit jävligt lycklig för ett G också bara för vetskapen om att CSN inte kommer och flåser mig i nacken grymtandes "Where's my money bitch? Gimme my money bitch!" så ett VG är minst sagt grädden på moset.
 
Mina föreläsningar för nästa delkurs börjar inte för än på torsdag vilket innebär att dessa kommande dagar (med undantag för jobb onsdag kväll) är befriande förpliktelselösa. Hittills har jag utnyttjat det genom att inte göra ett skit idag, och jag planerar att fortsätta med det. Tentafest med nollningen ikväll!

Det här är bra problem att ha

Hemskickad med ballerinakex i väskan. Nya handskar och halsduk.
 
Var inte rädd. Det kommer att bli bra.

En sömn till

Tolv timmar. Det känns helt sjukt. Helt sjukt bra!

Bakissöndag

Katushka igår var skojigt som vanligt. Vi kom dit strax innan de öppnade och redan då var det sinnesjukt lång kö, men det gick ganska snabbt att komma in ändå. Till skillnad från de tidigare gångerna hade de inget live-band, men det var nästan bra eftersom det innebar att det inte blev så svinvarmt på källarvåningen som det brukar.
 
Det här är min städvecka så idag ska jag städa lägenheten, hade varit behjälpligt om jag hade haft min dammsugare men den får jag inte för än imorgon så det får gå ändå. Någon gång ikväll ska jag ta mig till tågstationen och möta upp min Newbie för att hjälpa henne med väskorna, och sedan troligen bort till Lilia för att äta middag. Det var roligt igår när hon bjöd in mig, jag svarade att jag nog tyvärr inte skulle hinna eftersom jag var upptagen kring sju-snåret. Hon skrattade och påminde mig om att sydeuropéer har en annan definition av vad som utgör "middagstid" (de små tokarna!).

RSS 2.0