Whoop!

Mika spelar på annexet i Stockholm den 18/3!!! :D :D :D

Lies

Känner att jag måste göra någonting åt min bloggdesign. Känner även att jag hellre sitter och lyssnar på Mongrel och spelar harpan. Så kul har jag! Nu fick jag även ett brev där det står att CSN har beslutat att jag får studiebidrag det här året också, och det är väl alltid trevligt.

I övrigt tycker jag att det kan låta bli att vara tisdag imorgon, jag är inte aspepp på Matte C-lektionen. Scenisk Gestaltning är kul though, så det väger väl upp. Måste komma ihåg att fixa present åt Märtha också...

Kaka!

Bakar kolakakor och lyssnar på Arctic Monkeys. Tyvärr är det till lärarna, så jag får inga kakor själv (det hindrar mig dock inte från att tjyva lite smet, mums), men bra med pengar till klassen.

I don't like you anymore

Alex Turners röst gör mig lycklig just nu. Sen sjunger han så sanna saker ibland också. I thought she was nice, but she's not nice, she's pretty fucking far from nice och jag orkar inte slösa mer energi på det här. Seriöst. För ett ögonblick trodde jag att de var allvarliga med att de ville vara mina vänner, men i så fall tycker jag att det är dags att de visar det. Jag tänker inte lyfta ett finger till.


Usch

Jag blir så jävla less.

Det kändes som att allt höll på att ordna sig, alla nöjda och glada. Men jag skulle ha förstått att någon naturligtvis måste gå och göra något så här urbota dumt som bara fuckar upp allt. Murphy's law låter ingen komma undan.

Till en vän(?)

Jag vet inte om du läser det här (antagligen inte), men om du gör det så tycker jag att du ska be mig om ursäkt.
Du gick bakom min rygg och stack en kniv i den, och du kan tycka att jag "överreagerar" hur mycket du vill, men innerst inne så vet du att det du har gjort är fel på så många sätt att man antagligen måste tillgripa imaginära tal för att förklara det.

Allvarligt talat, hur trodde du att du att jag skulle reagera? Det hade kanske varit en annan sak om det hade gått lite längre tid emellan, om du hade pratat med mig innan, eller om du åtminstone hade kunnat visa mig så pass mycket respekt att du faktiskt hade berättat det för mig ansikte mot ansikte. Eller berättat det för mig alls. Istället får jag höra det från William, och hade han inte sagt någonting så hade jag fått reda på det genom att se det med mina egna ögon när ni valsade in på pipeline. Var det så ni hade tänkt att jag skulle få reda på det? Och trodde du sen att det skulle räcka med ett "förlåt" för att allt skulle vara okej?

Att göra en sådan här sak mot en kompis är inte acceptabelt. Det hade kanske varit en annan sak om ni hade gjort allting rätt och visat mig någon sorts respekt, men istället gör ni allting fel och du har till och med mage att bli arg på mig. Jag trodde aldrig, aldrig, aldrig att du skulle ha kunnat gjort något sånt härmot mig. Men tänkt så fel man kan ha.

Du har ingen rätt att vara arg på mig. Du har rätt att gå ner på dina bara knän och be mig att förlåta dig om du vill att vi någonsin ska kunna vara vänner igen, det är den enda rätt du har. Jag vill vara din vän, jag vill förlåta dig, men vänskap kräver tillit och jag har just förlorat allt förtroende och all respekt jag hade för dig.

Inte okej

Inte mycket är okej idag. På en tiogradig happiness-skala skulle jag säga att jag är en fyra, ungefär.


Blöh

Jag vet att det är jävligt löjligt men jag blir så ledsen när du bara bestämmer något helt utan att ta hänsyn till mig. Det är inte som att du och jag sitter ihop och måste göra allting tillsammans, men det känns ändå jävligt tärt att jag inte ens blir tillfrågad, utan att det bara är "Vi ska dit, HEJDÅ!".

Problemet ligger nog snarare i mina mentala blockeringar än i vad du gör. Jag kan inte äta ensam, alltså, jag kan verkligen inte äta ensam. Det går inte. Jag gör det inte. Då äter jag hellre inte alls. Och äter jag inte alls så fungerar jag inte.

Poängen är väl att jag vet att du får göra precis som du vill och det är inte ditt fel att jag är ett litet psycho som inte kan äta ensam.

Hej, jag är en löjlig tjej som säger "Hej!".

Religion and shit

Nu känner jag att jag har hyfsad koll på Abraham, Jesus, Allah och världen i allmänhet.
Kaka till mig!

Jessica får inga mail

Nu har duktiga Linn och duktiga Jessica fixat ett möte med TL.
Snart ska jag iväg på möte och skrämma små ettor.

Dagen som idag

Idag har jag...

... sett på två avsnitt av Beverly Hills 90210 (hittils, bör tillägas. Natten är ung!)
... röstat i kyrkovalet (ba sådär spontant typ liksom)
... bakat en kaka
... läst ut Thérèse Raquin
... haft horigt ont i min vänstra axel (VAD VILL DEN MIG?!)

Trött

Jesus vad jag kommer att somna.

Mezzanine

Måste seriöst kolla upp hur många foster det får plats med i hissen på skolan. Sen måste jag även skicka ett mail till rektorn om att jag och några andra från arbetsmiljögruppen vill komma och inkräkta lite på ettornas samling. LÄSKIGT.

DCDC?

Middag igår med fina flickor. Fast man får inte ha 450 kg foster i Jessicas hiss, den tål bara 325 kg >:C

The 90's

Nog för att 90-talet var årtiondet gud glömde modemässigt sett, men det gjordes jävligt mycket grym musik!

Sammanhang? Usch nej!

När jag ska hjälpa Linnéa med matten slutar det med att jag blir yr. Jessica har klippt och ska sätta upp sina lejon nu, för nu var inte nålarna utspridda i hela väskan. Snart är det skolfoto (måste kolla att jag inte har något mellan tänderna för GUD VAD PINSAMT det vore). Jessica pratar bebisspråk med sina papperslejon, normalt? Jag vill hem och kolla på Boy A, den verkar sjukt bra.

Polynom är tydligen ett överklassord.


450 kg foster

I hissen i Jessicas trapphus får man max vara fyra människor som får väga max 450 kg sammanlagt.
Detta resulterade i en (helt normal) diskussion om hur många foster man kunde vara i hissen. Tänk dig, om fostren väger 1 kg var, då kan man få med 450 stycken! Fast egentligen beror det hela på om man anser att foster är människor eller inte, för om de är det får man ju fortfarande bara vara fyra.

Sen konstaterade vi även att en soptunna med foster vore väldigt kladdigt, och att Karins hjärna är en Iphone.


Studentmössprovning

Studentmössa beställd, jag tror att den kommer att bli jättefin. Hoppas bara att mamsen och pappsen hjälper till att betala, sådana här grejer är inte billiga. Nu är jag bara lite nyfiken på vad de kommer att göra för fel. Förra året var det fel färg på stenen i kokarderna (den var blå för de som hade beställt lila) och i år stod det "Skavdern" istället för Skvadern. Undrar vad det blir för fel för oss?

Kalinka

ELEKTRONISK GALENSKAP WOHOO YEAH
(INGET PARTY UTAN CAPS LOCK)

Ytterst effektiv dag! Räknat Matte C, och fantastiskt nog ligger jag enligt schemat. Gissar att det kan ha något att göra med att det inte blir lika mycket kortspel som på en del andra lektioner... Sen var det ingen Scensik Gestaltning, så jag gick hem och läste i bibeln som en ordentlig flicka. Hedra din fader och moder på att det må gå dig väl, typ. Dragspelet gick bra det med, jag har fått bytt tid till tio i fem och det är kanoners eftersom då måste jag inte gå tidigare från skolan, och i och med att vi läser Scenisk Gestaltning C på tisdageftermiddagarna så är det väldigt bra, det är inte direkt den ultimata lektionen att vara borta från i och med att det påverkar alla andra också.

Nu ska jag kolla på Beverly Hills.

Havrekakor

Det farligt med havrekakor, mycket farligt! Särskilt när man har med sig tillräckligt mycket för att mata en arbetsmiljögrupp och sen visar det sig att det inte blir något möte. Då är det tur att man har klasskamrater som kan hjälpa till!

Katt

*Tar sig i kragen*?


Födelsedagsfesten

Nu får han heta Zach med H, för Zach utan H är gay! (Säger vi. Det är inte alls så att jag rationaliserar för att jag stavade fel. Nej nej.)

Fika med Fröken Röd på Barista, det var mys. Jag drack en mocha, det är som kaffe med choklad i (eller kanske som choklad med kaffe i? Håhå!). Gott är det i alla fall! När jag kom hem så möttes jag av min far som var på väg till Birsta, så jag hängde med dit bort och köpte linsvätska, vilket by the way är dyrt som sjutton, 98 spänn ska de ha för en flaska. Sen har jag läst lite i boken med Pinter-ojäser som jag lånade också. Pinter är inte lika skum som Beckett, men det betyder inte att han inte är konstig. Men det är väl ganska logiskt för att vara konstig är väl ett av de grundläggande kraven för att få Nobel-priset i litteratur? En av pjäserna hade precis 6 roller, men jag är tveksam till om det skulle gå att sätta upp den ändå, den är lite lång och inte överdrivet intressant heller.

Moving on to better things

Nu har jag sett på 17 again, och se på fan, Zach Efron kan visst spela.
Och snygg är han också, måste jag medge.
Shit asså.


M79

It's going to take a little time
While you're waiting like a factory line
I'll ride across the park
Backseat on the 79

Wasted days you've come to pass

Katastrof

Nu har jag läst ut Katastrof och 16 andra korta pjäser av Samuel Beckett, och jävlar vad yr i huvudet jag blev av den. En del av styckena är väldigt performance art, som till exempel Andetag (som endast består av ett skrik, en inandning, en uttandning och ytterligare ett skrik) och Quad (fyra skådespelare i fotsida mantlar går i ett givet mönster inom en kvadrat ackompanjerade av diverse slagverk). Wierd shit, men bra, och jag rekommenderar att läsa honom om man är ute efter en rejäl hjärnskrynkling.


Nu fick jag lust att lyssna på Ingenting

Det är så skönt att gå i trean, för det innebär bland annat att vi får ha den sena samlingen, 11.15. Med andra ord tycker vi väldigt mycket om torsdagar just nu. Det finns dock lite smolk i glädjebägaren, och det är att vi har Idrott och Hälsa B på torsdageftermiddagarna. Har en känsla av att det kommer bli ganska drygt med all idrottsteori, nog för att teoretiska saker brukar vara min grej i vanliga fall, men när det handlar om någonting som jag är så pass ointresserad av så har jag svårt att få kunskapen att gå in.

Dagens lektion var inte så påfrestande, eller först så samlades vi ihop i aulan får genomgång av kursmål och det var väl ungefär så drygt som man kan förvänta sig, men sedan spelade jag, Jessica, Ossian och Linn (den andra alltså, jag räknar inte upp mig själv en gång till fast i tredjeperson) tennis. Ossian är en sådan där duktig sak som har spelat föut så han fick visa oss lite tips och trix, och efter ett tag kunde till och med jag träffa bollen. Halleluja, mirakel kan ske!


Walk Away

I love the sound of you walking away, you walking away...

Är en liten patetisk flicka för ögonblicket. Men det får man vara klockan halv tio på en onsdagkväll (höll på att skriva lördagkväll men det vore nog lie för optimistiskt), det bestämmer jag. Anyway, det går över snart. Det känns bara lite jobbigt med just den bilden.
Jävlar det finns TVÅ Enter-knappar på skrivbordet. Jag har inte märkt det förut, gör det mig korkad?
(Antagligen, men det visste vi ju redan. HAHA.)

Nu ska jag gå och läsa i min fantasybok med aliengaysex. DET NI!

Och alla de små Jesusbarnen

Lyssnar på Massive Attack-albumet Mezzanine, mycket bra grejer.

Idag har vi haft Religion A och lärt oss om judendomen, Jessica var hungrig och skrek på lunchkön. Sen var Svenska B-lektionen på eftermiddagen inställd, så jag och Jessica firade med wienerbröd.

Jag käner mig väldigt lakonisk (heter det så eller hittade jag just på ett ord?) och faktiskt rent ut retarderad, jag formulerar mig så otroligt dåligt att jag stör mig på mig själv. Dags att sluta nu, herregud.

Hot

Idag är en varm dag.

Fira!

RSS 2.0