Snor listor som att det är 2007


Snor en lista med liten modifikation.
 
För fem år sedan...
 var jag 16. Gick andra terminen första året på Skvadern, hängde med GåsCrew och närde en hopplös avståndsförälskelse. Stannade uppe hela nätter och såg på film.
För tre år sedan...
 var 18, gick sista terminen på gymnasiet. Slickade mina sår efter en ograciös dumpning vilket jag hade mig själv att skylla för (herregud vilken dramaqueen man kan vara), repeterade musikalteater och hade ingen aning vad jag skulle göra efter juni. Det löste sig.
För ett år sedan...
 var jag 20, nyinflyttad i mitt pyttelilla rum i norra Dublin. Hade en australiensisk deltidsinneboende som ofta var rolig men inte alltid snäll. Gick på elektroklubbar och hängde med Amanda i mina nedsuttna lädersoffor.
Igår...
 jobbade jag kväll och inte mycket mer, imorse vaknade jag av att någon trodde att mitt rum var toaletten. Försökte snällt påpeka att så ej var fallet men fick endast ett muttrande "jaysus.. feck off..." till svar, Claudio fick mota ut honom genom dörren. Oh well sånt som händer I s'pose. Tur att fulla personer tar lång tid på sig att knäppa upp byxorna.
 
Imorgon...
 ska jag inte göra ett skit. Skypa med mor bara (inte så bara!).
Om ett år...
 bor jag med största sannolikhet i Sverige igen. Var vet jag inte, men förhoppningsvis på ett fint ställe som gärna får ha parkettgolv (har aldrig förstått Irlands besatthet av heltäckningsmattor) och balkong.
Om tre år...
 är jag 24, förhoppningsvis lite närmare någon sorts examen än vad jag är nu, men i övrigt är det rätt öppet. Det har byggt sig rätt bra hittils, så jag är inte orolig.

RSS 2.0