spotify:track:6wtbqdyZaojGyi4Z0VCmcX

Tjena bloggen.
Har inte hänt mycket här på sistone. Kanske för att det hänt mycket. Har varit så upptagen med allt som pågår (mest resor till ställen och tentaplugg) att tiden har passerat nästan utan att jag känt av det. Var det inte Januari nyss? Nähäpp, tydligen har nästan halva april gått. Idag slogs jag av att det bara är tre veckor kvar tills min födelsedag. Jag fyller 23. Känns helt sjukt. Inte på ett åldersnojigt sätt (ser mest fram emot att bli äldre, än så länge i alla fall) men att det smög sig på. Min födelsedag har inte varit en stor grej de senaste åren, sist jag hade en ordentlig fest var när jag fyllde 20. Vi får se hur det blir i år, med Valborg precis innan lär jag vara ganska mätt på fest.
 
Tenta imorgon - jag vill bara att det ska vara över, NU. Ska göra ett sista pluggryck idag, blir mest repetition för det som jag inte kan nu kommer jag inte hinna trycka in tills imorgon. Mest vill jag bara göra skiten för att få det överstökat, och failar jag är inte det hela världen.
 
Som något slags tentafest ska jag på lördag åka på programföreningens finlandskryssning (?!). Jajamen. Inte min grej kanske men det är ju viktigt att utmana sig själv att krypa utanför sin comfort zone någon gång ibland. Ska bli spännande. Saker värda att poängtera:
- Alkohol ingår i buffén (om det inte är ett recept på kaoz så vet jag inte)
- Vi har ett tema: zoo (måste fixa utklädnad)
- Sanna Nielsen (!!!!!!!!) kommer spela (dör!)
Kort sagt, finns potential.
 
Efter tillbakakomsten från vårt sköna grannland i öst (vet inte ens vilken stad vi ska åka till, det jag vet är att jag ska åka båt, that's it) väntar en knapp vecka av metodkurs inför uppsatsarbetet, sen får jag finbesök och åker upp till Sundsvall. Vet inte när jag senast såg fram såhär mycket mot en hemresa.

RSS 2.0