Billigt värre

Idag efter jobbet var jag på Fyndlagret och Myrorna och inhandlade massa grejer inför fredagens stundande piratgille:

- Ett skärp
- En vinröd sjal
- En träskål
- En silvrig bägare
- Två snygga glasflaskor

Sammanlagt kostade detta mig 101 kr. ÄLSKAR second hand.

Fin

Spontan capoeira och parkhäng FTW.

Det är ju inte varje dag det är måndag!

Ett steg fram och fem tillbaka

Midsommaren firades med grillning, kladdkakeexperiment, marshmallows, mer eller mindre lyckade försök till folkdans, mys i hönshus, lekplatslekande och andra allmänt trevliga aktiviteter.

Idag har jag sytt in resår i nederkanten på mina röda mysbyxor, och även slaktat min framtidsjacka och börjat klippa ut mönstret i ett snällt svart bomullstyg. Dock hann jag inte mycket längre än så, eftersom tyget var dumt och inte räckte till. Måste köpa en meter till eller så, men sen så!

Fin låt:
Emil Jensen - Tror du det


De onda kungarna från västerlandet

Nationalteatern - Kåldolmar & kalsipper

Fin barnsaga från 70-talet med illa dolda kommunistiska undertoner. (Det gäller att ta dem tidigt!)

Idag har varit en fin och solig dag, jag har till och med fått lite färg på kinderna! Och imorgon har jag (dramatisk trumvirvel) SOVMORGON! Börjar inte för än kl 10, det känns kung när man har vant sig vid att börja kl 7 på morgonen. Imorgon är dessutom sista dagen på den andra veckan av mitt sommarjobbande, vilket betyder att jag har jobbat halva tiden. Tiden har gått sjukt snabbt, det kommer bara säga "SCHWUPP!" och sen är jag ledig resten av sommaren.

Socker

alla känner alla pluggar konst startar band och vem fan är jag i deras crew
socker - du tror att du är socker, haha

klubben är ett slagfält fast med prinsar och prinsessor
i ett krig som aldrig bryter ut
jag tar fram mobilen, läser gamla sms och gör allt för att se busy ut

socker - jag trodde du va socker
men sorry - det var nog bara vinet som pratade


Familjen - Socker

Partey!

Tågbiljetter till Malmö fixade, torsdag 15 juli bär det iväg. Tar ett nattåg hem på söndagen, så det blir en riktigt härlig långhelg. Wheeeeeeeeeeeeee!!!!!!!11

You're shakin' my confidence daily

Jag är hungrig.

Gårdagens husvagnshäng var mycket roligt, måste göras om! Det är rätt fiffigt det där med att ha en husvagn stående på gården ändå, smidigt att ha ett ställe där man kan vara några stycken utan att störa eller bli störda av föräldrar och syskon.

Och nu... lyssnar jag på Simon & Garfunkel.

Simon & Garfunkel - Cecilia

I want you right now

Har bakat kladdkaka med krossade noblesse i. Vi får se hur det blir.

Då var första veckan av sommarjobb avklarat, tre återstår. Veckan har gått sjukt snabbt, och jag trivs med jobbet även om det är lite påfrestande att börja kl. 7 på morgonen. Det är så typiskt, precis när jag börjar få in "gå och lägga sig nio och kliva upp halv sex"-rytmen så blir det helg och man tappar allt igen. Men det är okej.

Jag och Matilda skrev en låt över teh internetz (yes, we has them überskillz) igår kväll. Jag stod för texten, Matilda för musiken. I all ärlighets namn är min lyrik egentligen inget att hurra över, snarare slitna klichéer (hjeeerta och smeeerta, you know the deal) och standard-rim. Men jag är rätt nöjd med titeln "Ode to an inadequate lover".

Ikväll blir det häng i min husvagn, mysigt! Återstår att se om laptopen kan ansluta till internet därifrån eller inte, men för säkerhets skull har jag lagt in en massa musik på hårddisken.

Jag pendlar mellan att digga och odigga den här låten. Just nu diggar jag.
Black Eyed Peas - Meet Me Halfway

Yeah

Har börjat snöa in på Bobban. Undra om jag genomgår någon slags undermedveten anpassningsfas inför vad som (eventuellt) komma skall?

Bob Marley & The Wailers - Is This Love

Hell

Jag låter dig betyda mer än du borde.

Onsdag

Idag hade jag tänkt övningsköra. Sedan visade det sig att någon (vem denna mystiska någon är låter jag vara osagt, men vi kan säga att det är antingen min mor eller far samt att de är oense sinsemellan om vem som egentligen är skyldig) har lyckats drula bort mitt körkortstillstånd. Yaaaaay...

En annan "intressant" grej idag var när jag gjorde Arbetsförmedlingens intressetest, och det visade sig innehålla mycket lite som faktiskt var av intresse. Jag kan inte förmå mig att känna någon större entusiasm angående att arbeta med bygg och anläggning, köpa in varor till en affärskedja, installera elektrisk belysning i ett hus, sälja tekniska prylar, planera anställdas kompetensutveckling, ge råd om friskvård på ett företag, arbeta med industriell tillverkning, informera om lagar och bestämmelser inom miljöområdet eller för den delen något annat av de (mestadels aptråkiga) saker de radade upp. Hugaligen, det kommer aldrig bli något vettigt av mig (men det hade jag nog förstått för länge sedan).

Helt orelaterat till detta har jag ett par nya högtalare till och lyssnar just nu på Bob Marley & The Wailers - Could You Be Loved med ganksa hög volym. TEH AWSUMSAUCE.

Habits die hard when you've got a sentimental heart

Jag steg upp kl 05.30 idag. Det är inte riktigt ok.

Buhu eller nåt

och jag måste bort från den här stan
innan den sväljer mig hel
innan den kräver mig på mer
mer än jag har att ge


Nog för att den sången handlar om Härnösand
men det hade lika gärna kunnat vara Sundsvall.
Fast det egentliga problemet är inte Sundsvall, det är jag.

Förlåt, fina lilla helt okejerliga stad, som
egentligen inte är ett jättedåligt ställe att bo på,
men du är förstörd för mig.
Åtminstone ett tag fram över.
Någon annan kan få upptäcka, leva i och hitta kärleken i dig.
(Och vad är upp med blogg.se som tvingar mig göra
radbrytningar för att min text ska få synas?
Jag ber så mycket om ursäkt.)

Jag måste bort.

Post-student

Nämen ojdå! Jag hade visst en blogg också.

Att ta studenten är en heltidssysselsättning, det har funnits dagar då jag INTE ENS HAR HUNNIT KOLLA FACEBOOK (OMFG likzzzom), så bloggandet har haft en ganska låg prioritering. Men eh, nu var man här igen! Det har varit ett gäng sjukt roliga dagar, och nu är jag sjuk (på det mindre roliga sättet) men det var det värt. Inte så att jag ligger för döden, men halsen tog sig en törn.

Imorgon börjar jag på sommarjobbet, jag ser med förväntan fram mot det. Känns skönt att det drar igång nu på en gång, så slipper jag få tid att tänka och faktiskt inse att "SHIIIIIT jag har tagit studenten, ES3 is NO MORE". För det är lite jobbigt. Men än så länge har jag inte riktigt insett detta, så det är ju kung.

Celebration

Whey, lärarmiddagen var party party, men nu är jag trött och hemma.

Kan dock återigen konstatera att jag är DUM I HELA HUVUDET men det visste vi ju redan. (Sen har jag ingen aning om det bara är jag som är löjlig och paranoid, men nu tänker vi anta det värsta bara för att.) Men gör något åt det då jävla fegis.

DARE

Gårdagskvällen med klassen var sinnessjukt kul, känner mig glad och nöjd över att ha fått spendera de senaste tre åren med dessa människor. Mycket folk i en liten lägenhet, allsång, Roxanne, random antastande av två intet ont anande killar på cyklar, brännbollsmatch (ES Skvadern mot ES Hedbergska) och en massa annat...

TRIPPAT ASSÅ EHE.

HURRA!

Urk, de senaste fem timmarna kändes mer som fem år. Men nu är det slut med det, vilket jag tycker att vi firar med ett hurra!

RSS 2.0