SKAMLÖS REKLAM och lite annat

Den som vill får gärna titta in på min och mina gamla kursares genusblogg: varforfeminism.blogspot.com
Innehållet kommer troligen att variera en hel del beroende på att vi är några olika som skriver, men fokuset ligger på frågor relaterade till feminism och genus.

För övrigt har jag inte riktigt fattat att Urkult är nästa helg. Jag åker till Näsåker imorgon (ska försöka vara behjälplig som volontär på personalkontoret), say whaaat? Fettnajs är det dock, dels för att det är ett grymt ställe och jag nästan blir pirrig av att tänka på allt grymt folk jag kommer att återse/lära känna där, dels för att varje dag tar mig närmare 12:e augusti.

PeppN!

Umeå

Sitter i min gamla lägenhet i Umeå och njuter av att inte bo på samma ställe som mina föräldrar några dagar. Känns skönt att vara här utan att ha så mycket planerat egentligen, igår tog jag en promenad runt Nydalasjön och tog det bara lugnt för mig själv resten av dagen (fast med ganska mycket skype-sällskap, visserligen!). Att vara här är som en skev blandning mellan att komma bort och att komma hem, vet inte riktigt vad jag ska kalla det men jag vet att det känns bra. Ett byte av miljö men samtidigt välbekant och tryggt.
Idag fikade jag med Tobias på Göteborg (ville visa hur episkt deras fika är, tror att jag lyckades) och imorgon ska det mötas upp med genuZar på Café Station. It.s gonna be legen.... wait for it.... DARY.

23

Ikväll får jag SURSTRÖMMING. Lyckan, det saknas ord, osv. I övrigt har jag inte speciellt mycket för mig nuförtiden, såg sista Harry Potter-filmen igår och grinade lite men annars gör jag mest ingenting alls, läser, kollar på serier (klar med Solsidan, nyss påbörjat How I Met Your Mother) och skypear. Någon gång mot slutet av veckan bär det eventuellt upp till Skellefteå för Trästocks (inte 100% spikat än, men jag är sugen på att åtminstone vara där på lördagen) och sedan ned till Umeå, wohoo!

För övrigt 23 dagar kvar, ingenting liksom!

Lördag

Någon gång borde jag upphöra att förvånas över att man stöter ihop med människor man känner när man är ute i Sundsvall, men den dagen har definitivt inte kommit än. Till stor del är det rätt charmigt, att träffa på gamla kompisar och klasskompisar är ingenting jag har något emot men då och då så dyker det upp folk som gärna kunde få odyka upp. Tack!

Men jag tycker faktiskt det

Jag: "Men fotze, det är ju ganska fint egentligen."
Erik: *reagerar ungefär som om jag hade sagt att "Nämen, foppatofflor är ju rätt snyggt egentligen", det vill säga genom att brista ut i ett gapskratt*

Det senaste året i hår

För ett år sedan såg jag ut ungefär såhär:



Kanske inte alltid lika uppstyrt klädd men det var i studenttider. Dessutom har jag plattat hår på bilden vilket inte hände ofta, men ni fattar.

Sedan dess har jag även sett ut såhär:



Inte alltid lika piratig, men det är en av de få bilderna som finns där jag har dreadsen utsläppta. Som sagt, ni fattar!

Nu ser jag ut såhär:



Kanske inte alltid med en Jessica som vill slicka mig i örat, men ni fattar! Kort äre. Måste säga att jag hittills är sjukt nöjd med det, det är bekvämt, praktiskt och till och med rätt snyggt också. Sedan sitter jag här och kan typ inte sluta ta på mitt eget huvud för det är så mjuuukt och det ser förmodligen väldigt fånigt ut men det kan jag bjuppa på.

Det är roligt, jag har inte riktigt varit den som har gjort stora förändringar när det kommer till hår, innan jag skaffade dreadsen hade jag sparat ut håret i tre år ungefär och innan dess hade jag väl haft i stort sett samma frisyr i ytterligare tre år. Det är bara nu senaste året som jag har flippat, så att säga. Men det ska en väl göra någon gång också, livin' on tha muthafuckin edge likZom.

Coming clean

Okej, jag måste erkänna en sak. Det är ett stort steg för mig och har inte varit lätt ens för mig själv att acceptera, men:

Jag gillar Juni, Juli, Augusti med Gyllene Tider. Alltså verkligen gillar, inte bara på ett sådär hipsteraktigt jaglyssnarpåcheesymusikmedflitförattvarasådärcooltironisk-sätt, utan verkligen, uppriktigt av hela mitt hjärta.

Ah. Känns skönt att ha vädrat lite i skämslåtsgarderoben.

Åter i svallet

Har fått ett brev som intygar att jag icke längre är en medlem av svenska kyrkan. Brevet är undertecknat av en kyrkoherde med efternamnet From (!!!!!!!!!11). BAHAHAHAHAHAHAHAHAH JAG DÖR HAHAHAHAHAHA.

Okej moget.

Nyss hemkommen från en knapp vecka på P&L i Borlänge, mer om det när jag orkar men i nuläget kan jag konstatera att det var en grym festival.

Peace out (eller love out kanske)

RSS 2.0