Flourescently blue down the neon river

Oväntad korridorsfest igår med tyskar som gjorde någon dryck där man eldade med socker och rom, såg livsfarligt ut men smakade lite som glögg. Förhoppningsvis har vår kårlegslösa vän lyckats flörta sig in på en gästlista för ikväll också, håller tummarna.
 
Feist - The Bad In Each Other

40 dagar

Klart och betalt, som man säger! Februari kan inte komma snart nog.
 
Gold Panda - You

stick religion up your blasphemy

Ska iväg på nyktert dryckesspelande och sedan familjemiddag i Matfors.
 
Jape - Christopher and Anthony

2013

Januari
 
Firade in det nya året i Dublin. Scorade biljetter till The Knife. Åt musslor för första gången (gott!). For en sväng till Nordirland, guidad taxitur och pubande i Belfast, sedan endagstur till Giant's Causeway och häftiga ställen där de spelat in Game of Thrones.
 
 
 
Februari
 
Åkte i Limousin för första gången, vi hyrde den för en kompis kompis möhippa. Den var vit och hade dioder som ändrade färg på insidan, it was gloriously tacky. Undgick med nöd och näppe att få mitt rum nedpissat av min flatmates överförfriskande kompis, spännande grejer. Åkte till Palermo och Rom.
 
 
Mars
 
Mitt hus hade kunnat brinna ned. Firade St. Patrick's Day utan att gå in i Temple Bar - bra grej. Råkade dock hamna på en pub där ett gäng fulla svenskar ockuperat verandan. Stod där och frös i en fucking timme eftersom det alltid var någon som hade öl kvar att dricka, och när vi äntligen ska gå bryter slagsmål ut bland fyllesvenskarna vilket blockerar vår väg ut, så det slutade med att vi smet genom brandutrymningsvägen. Efter detta gick dock kvällen bara bättre! En annan bra grej som hände i Mars var att Johanna hälsade på mig. Här är den charmigaste bilden som finns på oss:
 
 
April
 
Mamma hälsade på, vi tog en tripp till västkusten. Cliffs of Moher, the Burren, Galway, Connemara, Kylemore Abbey. Strålande solsken nästan hela tiden också, sicken tur! I slutet av månaden restes det till Sverige för att hälsa på familjen i Sundsvall samt fira Valborg i Uppsala.
 
 
 
 
 
 
Maj
 
Fyllde 22. Tog en tripp till Amsterdam för att kolla på The Knife. Fick ett lägenhetskontrakt i Uppsala.
 
 
Juni
 
Forbidden Fruit Festival. Åkte en sväng till Wien och Bratislava.
 
 
 
 
Juli
 
Slutade på mitt jobb. Fick antagningsbeskedet till universitetet. Åkte till London och Sligo. Flyttade tillbaka till Sverige.
 
 
Augusti
 
Urkult, som vanligt! Drog en sväng till Frequency Festival i St. Pölten. Flyttade till Uppsala.
 
 
September
 
Började på universitetet. Slutade uppenbarligen ta kort med kameran i ungefär samma veva, kan ha något att göra med att jag köpte en ny fin telefon.
 
Oktober
 
Morfar dog. Hälsade på kusinerna i Linköping. Åkte hem för begravningen. Dåliga saker hände generellt, men kanske också början till något bra.
 
 
November
 
Gick på bal. Hälsade på i Dublin.
 
 
December
 
Var en helg i Umeå för att hänga med genuzar och Karin, det var le awesome. Klappade massa katter. Gick på luccegasgue. Åkte hem för att fira jul, och här sitter jag nu.
 
 
 
 
 
 
Nog för att det är några dagar kvar på december, men året känns någotsånär avrundat och tur är väl det. Ser fram emot att få påbörja 2014.

God jul!

Alltså är det ens ok att vara såhär??? (på ett bra sätt, lovar)
 
För att inte människorna i min närhet ska behöva stå ut med alltför mycket skit så tänker jag avreagera mig en smula på bloggen. Så, here we go: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klar nu äh ba skoja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Så. Puh.

Du måste flytta på dig

Sålde nyss mitt skrivbord, boom! Tänker använda köksbordet som skrivbord i mitt nya rum, pga det är fint och det vore synd och skam om det skulle behöva stå i ett förråd någonstans bara för att jag inte längre har ett kök.
 
Fick nyss mitt avflyttningsbesked i brevlådan där det står att datum för utflyttning är 31 januari och lägenheten är upplagd på hemsidan som tillgänglig från 1 februari, så det verkar som att de gått med på att förkorta min uppsägningstid, yay! Skönt att slippa betala 6000 spänn i onödan, kan tänka mig betydligt roligare saker att göra för de pengarna. T.ex. resa till ställen, eller kunna unna mig ledigt i sommar utan att känna att jag äter alltför mycket av mina sparpengar. Vi får zeee.
 
Det känns bra att flytta snart. Den här lägenheten blev aldrig ett hem, bara ett gissel för mitt privatliv och en ständig påminnelse om mina personliga tillkortakommanden. Att få börja på ny kula om lite mindre än en månad känns oerhört skönt. Släppa det som varit 2013 och gå in i 2014 mellan nya väggar. Som tur är har de negativa aspekterna inte fått mig att ogilla Uppsala som stad, och jag ser fram emot att spendera våren och förmodligen längre tid än så på denna plats. Ett tag kvar tills dess, men Valborg lär bli fett då jag kommer att bo precis bredvid Ekoparken (hej ingen sömn).
 
Ikväll far jag hem till Sundsvall över jul, känns skönt att få komma hem och koppla av en stund. Nog för att jag lär få plugga en hel del ändå, men det känns ok. Jul hemma, sen tillbaka till Uppsala inför nyår. Kanske för tidigt att säga än men jag tror att 2014 har potential.
 

Halleluja

Jag har en bostad!

Under blue moon, I saw you

VG PÅ TENTAN JAAAAAAAAAAAAAA
Sjukt glad. Komplettering på PM:et visserligen, men det känns inte speciellt jobbigt efter det här.
 
Såg ett luciatåg inne på ICA, det var fint.

Hurra!

 

Skit i vad det kallas

Spenderat mer tid på att göra en playlist än att plugga idag, känns stabilt... Vad ska det bli av mig?

Tidigare idag grät jag av geniun lycka också, det var en spännande upplevelse med viss skillnad från hur resten av det här jävla halvåret har varit.

Umeå, Umeå, Umeå. Att komma till dig känns alltid som att komma hem. Skam att det var ett helt år sen senast, jag lovar att jag ska bättra mig.

Fulheten

 

Kom jag inte nyss hem?

Umeå imorgon, tåget går kl 7 så jag hoppas att jag vaknar i tid. Ställer typ tredubbla väckare och pappa ska ringa mig när han kliver upp bara för säkerhets skull, så det ska nog gå vägen. Ser faktiskt fram emot att åka tåg i fem timmar, kan eventuellt vara sjuk i huvudet. Men det blir ju onekligen ett bra tillfälle att plugga.
 
Chris Knox - Not Given Lightly

Foam

Har ni någonsin gjort en resa tillbaka till en plats där ni en gång spenderat en längre tid, och att resan bara påmint er om exakt ALLT som är bra med stället? Uppsala är fint och så men just nu är det svårt att inte längta tillbaka till Dublin.
 
 

a beautiful feeling

"Alarmists fret that casual sex discourages intimacy. But in my experience, the opposite is true. When you share your bed, your toothbrush, your sexual hang-ups, and the topography of the ­cellulite on your butt with a stranger, the intimacy is real. It just happened before familiarity did. You are privy to information his family and friends are not; you know what he sounds like when he orgasms and when he snores. You may never see this person again, but he will always be your ex. "
 
Nattmusik.

RSS 2.0