gnällis kryper fram

Min Hemstad - Säkert!
.
Kom tillbaka från Malmö i måndags och åker till Dublin på fredag, så jag är alltså inne i en liten jobbig mellanlandning i Sundvall som inte känns speciellt kul alls faktikt. Är mest stressad över saker. Packning. Den jobbigt långsamma datorn. Att hitta någonstans att bo i Dublin.
Kanske är mest stressad över det sista, vilket är rätt förklarligt. Men det löser sig det löser sig det löser sig.
.
släntrar uppför och nerför de här gatorna
där ingenting nånsin tycks förändras
där vått gräs möter damm och smuts
där kärlek inte längre gör ont


Vi drar till Malmö

Chillerillar i Malmö med Märtha-hjärtat, känns gött. Just nu sitter hon vid min sida och skriver på sitt skolarbete (jag bara kommer och stöööör mitt i slutet av terminen, elak gäst men jag frågade om lov och hon sa att det var ok) så jag sysselsätter mig själv med bloggar och spotify.
.
Hittills har besöket bland annat innehållit en studentfest i Lund (träffade en tjej som pluggade teatervetenskap och känner en stilla avundsjuka bölja upp inombords), att sova alldeles för sent (vaknade kl 16 i lördags, dygnsvändningen är komplett), leka stigfinnare, promenera runt pildammsparken och fika med Alice (som bor granne med Märtha, sjukt random men väldigt smidigt). Ikväll ska vi ut på Möllan någonstans och imorgon vid tolv-tiden bär det norröver igen.

Don't forget me

Best mash-up ever?
Troligen.

ctrl c / ctrl v

Letar letar letar Dublin-rum. Copy/paste är min vän.
.
M83 - Midnight City

Send eg mine tanker, kjenner du de då?

Nytt år, men min Kaizers-period tycks fortsätta. Spenderade helgen i Umeå, ett kort men angenämt besök. Hann med fika på Station och häng med genuzarna vilket ju var målet och är sådeles synnerligen nöjd. Själva nyårskvällen var stillsam och gemytlig, känns som en värdig avslutning på 2011 och bådar gott inför 2012.

Sekundene tikker, minuttene går
Og det går dager og det går år

RSS 2.0