Discomusik från köket

Det blir tydligen något slags Halloweenfirande i alla fall, ska ut till Johanna och mysfesta. Det tycker vi om!

I can't control my hope
I can't control my dreams
I can't eat I can't sleep I can't do anything

Tog en fin och lång höstpromenad förut idag, härligt att bara gå och se vart stegen för en. I det här fallet förde stegen mig bland annat till naturgodis, kloka fötter jag har som vet vad som ska prioriteras. Kände den där känslan av att "allt kommer nog att bli bra ändå" som är så skön.

Trick or treat

Nä, det enda vettiga är att förvänta sig att allt ska gå åt helvete. Visst känns det fortfarande förjävligt när det gör det, men man slipper i alla fall att bli förvånad. Å andra sidan kan man bli glatt överraskad om det mot all förmodan inte gör det. Hatar och älskar ovissheten. Det är en viss kittlande spänning över att inte veta vad som ska hända, om det ska hända, men det är utmattande att gå omkring och nervöst undra hela tiden.

På tal om att undra så undrar jag vad jag ska ta mig till ikväll. Halloween, det brukade vara min favorithögtid, om man nu kan kalla det en högtid. När jag var liten hade vi en importerad amerikan som förde med sig traditionen, riktig pumpa och allt. Vi hade alltid en stor halloweenfest som seriöt var årets höjdpunkt för mig. Julafton och födelsedagar i all ära, men då får man inte klä ut sig (och här kan den observante läsaren kanske ana var mitt intresse av att ikläda mig olika roller började). Senare byttes festerna hemma mot fester hemma hos kompisar, men just i år har jag inte lyckats hitta någon sysselsättning. Det kommer antagligen sluta med att jag städar mitt rum, eller något annat ungefär lika spännande.


High Drama

Obviously something's gotta be done
Or else I'll end up
Like one big bleeding heart
And that's not good at all

So close that the walls were wet

Dagens insikt: Kanske betyder uppenbarligen nej. Good to know.

Torsdag

Känner rastlösheten krypa som ett litet monster under huden. Är faktiskt beredd att hålla med Calle om att torsdagar bara är åt helvete. Fast å andra sidan har vi ju Skräckministeriet att underhålla oss med i kväll, det gäller bara att fördriva tiden tills dess.

Buss

Ikväll åkte jag buss med:
- Ett gäng fulla killar på ca 15 som betedde sig allmänt kaxigt, var högljudda, och uppenbarligen inte kunde så många andra ord än "fitta".
- En allmänt dryg och jobbig människa som jag "halvkänner".
- En tolvårig pojke som vid ett tidigare tillfälle vägrade stänga av musiken på sin mobil när jag sa till honom. Den här gången satt han och lekte med en cigarett och tyckte att han var sååå cool.

Det fattades bara en blottare så hade det varit en komplett busstur från helvetet. Gud vad jag tycker om att åka 2:ans linje!


Waffles

Våfflor till frukost, jag känner mig nyttigast någonsin.

För att det är för lite barnarbete i det här landet

Lovar du att vara ärlig? Nej. Take that! Jag förbehåller mig rätten att ljuga hur mycket jag vill.
Beroende av: Te, choklad och Spotify.
Vad tror folk om dig?: Antagligen att jag är smart.
Stämmer det?: Nej. Jag har fel på hjärnan.
Vad får du oftast komplimanger för?: Komplimanger, den var rolig!
Vad säger du för att imponera på någon?: Jag säger inte det här för att imponera, men det är faktiskt jag som är Batman...
Brukar du skratta för dig själv?: Alltid! Man har så kul som man gör sig. (Om ingen annan gör det så är man ju så illa tvungen.)
Äger du några converse: Yes, ett par bruna som är gjorda av döda djur. De led säkert. ASMYCKET.
Sprit, cider, vin eller öl: Vill vara en riktig man och säger öl... eller vara kulturell och säga vin... men jag måste nog vara en fjolla och säga cider. Såvida man inte befinner sig vid en lägereld, då är vin definitivt det bästa!
Har du haft sex idag: Hade en orgie med 40 afrikanska män. Det vanliga, alltså.
Hur känner du dig nu: Lite förkyld, lite uttråkad. Annars glad!
Vad tycker du om fötter: De är bra för att gå på (har jag hört).
Favorit dryck på morgonen: Te all the way!
Vill du hellre ha mail än brev: Brev, det är mycket mer sällan man får det.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Attraktion: definitivt. Kärlek: Nej, men det kan utvecklas till det.
Har du spytt offentligt: Oh yes... Inget jag kan rekommendera.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Lol, sitta och leka med min snopp såklart.
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Yes, det har jag faktiskt!
Tycker du om någon just nu: Jag hatar ALLA! Nej men det är klart att jag tycker om en massa människor (och att jag totalt ignorerar vilken sorts "tycka om" som frågan egentligen handlar om).
Gröna eller röda äppeln: Rödgula!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Varierar väl beroende på varför, men troligen Johannipanni eller Erika.
Är det okej att gråta: Riktiga män gråter inte! Men vi har konstaterat att det är bästa sättet att få sin vilja igenom.
När grät du senast: Häromdagen när jag kollade på True Blood och Eric (Skarsgård, machovikingvampyren alltså) grät. I'm such a fucking pansy.
Bär du glasögon eller linser: Båda, men inte samtidigt.
Vill du ha barn: Man måste ju föra vidare sina suberba gener på något sätt.
Är du bra på att laga mat: Fuck no. Men jag kan göra goda kakor och det är det som räknas.
Är du musikalisk?: Inte överdrivet mycket, men lite skulle jag ändå påstå.
Tycker du om sushi: JA! <3 Och jag har varit sugen på det i typ en vecka. Sushi, någon?
Vilken ögonfärg har du: Bruna (förlorade många Svensson-poäng där alltså).
Röker du: Inte cigaretter. Ibland vattenpipa eller pipa om det bjuds.
Senaste låt du hörde: Lucid Dreams med Franz Ferdinand.

Dear Lydia

Här sitter jag och slösar bort mitt sista höstlov med att sitta framför datorn... fast nej, jag lyssnar på bra musik och då är tiden aldrig bortslösad. Och jag hittade just en The Smiths-referens i en Reverend and the Makers-låt, vilket fick mig att känna mig glad och väldigt nördig. Spotify är nog djävulens verktyg, det får mig att sitta alldeles mycket framför datorn. But I like it!

Stellify

WTF? ^^

Känner mig mer än lite störd i huvudet. Men på ett bra sätt, mestdels. Ont i halsen har jag dock, det är inte bra men det är inget som lite te inte kan bota. Nu ska jag läsa MLIA och lyssna på Ian Brown (som är cool för han har gjort en cameoroll i The prisoner of Azkaban), sen ska jag nog titta på True Blood och gråta för att det är sista avsnittet på säsong två.


Ibland

Life is pretty great today.
(Faktiskt. Och detta helt utan att det har hänt någonting utöver det vanliga.)


The General Specific

Varför har de ändrat facebook så att det är alldeles dumt? Inte ok!

Idag har nog varit softaste dagen på länge, hela veckan har ju bestått av stressande för klassikern och andra roliga men ansträngande saker. Men idag har jag bara tagit det lugnt, suttit framför datorn och drönat bort min tid framför Sims 3 och druckit en massa te. Gårdagskvällens spontana mysiga krogbsök var mycket trevligt, och Loke på Våningen var jättebra även fast det var synd att han hade väldigt kort speltid.

Ikväll blir det middag med faster, farbror och en kusin (den andra är i Stockholm och ska titta på Muse).

Weather Storm

I was looking back to see if you were looking back at me,
To see me looking back at you...


Stor kärlek på Massive Attack, kanelte och mammas äppelpaj <3

Walking through the suburbs though not exactly lovers
You’re a couple, 'specially when your body’s doubled
Duplicate, then you wait for the next kuwait...

Matteprov

Snart prov på derivatan, känns bra att min skalle är fylld med snor.


We-e-e yo!

Falling about, you took a left off Last Laugh Lane...

Förkylning of doom har blivit värre, vet inte om jag pallar skolan imorgon men det får jag så lov att göra. I alla fall på morgonen, för jag vill inte behöva bekymra mig för matteprovet hela lovet, bättre att få det överstökat.

Klassikern gick bra i alla fall, jag tycker att vi kan vara mycket stolta över vår insats. Fantastiskt också att verkligen alla dök upp och var med, det känns som att sammanhållningen i klassen har bivit mycket bättre nu i trean och det är väldigt fint. Kanske för att man så smått har börjat inse att vi inte kommer att vara en klass hur länge som helst och att det är lika bra att ta tillvara på tiden vi har tillsammans. Nej gud, nu blir jag nästan sentimental här...

Men snart (okej, om typ 40 minuter... men det är snart om man jämför med... längre än 40 minuter) är det skräckministeriet, wohay! De bästa programmen går fan på SVT2 (enligt min helt subjektiva åsikt alltså, och vi har ju redan konstaterat att jag har fel på hjärnan).

Förkylning of doom

Wohoo, jag är snorig, hostig och har ont i halsen! Fast jag tror inte att det är svinis, för i så fall borde jag väl ha feber och må allmänt skit, och det gör jag inte. Jag mår ganska bra faktiskt. Snart är det dags för klassikern också, ES3 kommer att kicka butt, så att säga.

Onsdagscafé igår var trevligt som vanligt, I Viss Mån bjöd på poppig ukulelemusik. ST tyckte inte om mellansnacket (är det bara jag eller hackar recensenter alltid ned på mellansnacket? Det är antingen för kort eller för långt, aldrig rätt) men jag tyckte att det var roligt.

I've never been one to play hard to get

Får inte engagera mig för mycket.
Har inte råd att bli besviken. Inte igen.

Stockholm

Hemkommen från hufvudstaden, Massive Attack infriade alla mina förväntningar och lite till. Besökte även Dalí-utställningen på Moderna Museet, vilket var en upplevelse. Förutom de kulturella aktiviteterna besöktes än och annan affär, så nu har jag Markusevangeliet, Anansi Boys, ett par svarta stuprörsjeans och en grön spetsklänning i min ägo.

Måste hela tiden påminna mig själv om att inte förhasta mig. Jag kan inte lägga alltför stor betydelse vid det här just nu. Om jag har för stora förväntningar är risken att jag blir besviken, det är bättre att försöka att inte ha några förväntningar alls och bara se hur saker och ting utvecklar sig. Det är i alla fall vad jag säger till mig själv om och om igen. Ska det vara så svårt att förstå?

Stockholm

Hemkommen från hufvudstaden, Massive Attack infriade alla mina förväntningar och lite till. Besökte även Dalí-utställningen på Moderna Museet, vilket var en upplevelse. Förutom de kulturella aktiviteterna besöktes än och annan affär, så nu har jag Markusevangeliet, Anansi Boys, ett par svarta stuprörsjeans och en grön spetsklänning i min ägo.

Måste hela tiden påminna mig själv om att inte förhasta mig. Jag kan inte lägga alltför stor betydelse vid det här just nu. Om jag har för stora förväntningar är risken att jag blir besviken, det är bättre att försöka att inte ha några förväntningar alls och bara se hur saker och ting utvecklar sig. Det är i alla fall vad jag säger till mig själv om och om igen. Ska det vara så svårt att förstå?

Three

Sitter och lyssnar på Karmacoma med Massive Attack, känner peppen inför konserten imorgon. Tiden har gått så sjukt snabbt, nyss tyckte jag att det var en månad kvar men så vips är det snart dags.

Gårdagskvällen tillbringades i sällskap av fina flickor. Vi kollade på Confessions of a shopaholic (Erika kände igen sig) och myste med kladdkakesmet. Ikväll ska det jobbas på pipeline, hoppas jag hinner se lite av själva framträdandet för Katharina Nuttall är verkligen grym, så skön och suggestiv musik. Sen måste jag packa tills imorgon också, visserligen inte så speciellt mycket eftersom det bara är en natt, men det måste likväl göras.

Snodd från Karin

ÄR: Inte en femåring längre! Jag tror att den tre timmar långa föreläsningen om musik botade mig från min otålighet, jag var bara så sjukt fascinerad hela tiden.
GER INTRYCK AV ATT VARA: Skvatt galen, om någon skulle se mig just nu (gud förbjude). Jag dansar. Till 3OH!3. Det är inte vackert.
KAN: Nästan spela Kalinka på dragspel. Det ni! Måste bara öva på att växla mellan A7 och D-moll i basen, det är lite knepigt.
BLIR GLAD AV: Mitt gula paraply, musik, fina människor, te, naturgodis och en massa annat.
HAR: Fel på hjärnan!
VILL HA: En massa skivor.
SKULLE VILJA: Ligga! Nej men (kände bara att jag måste, jag har väl lite tourettes light eller något) kladdkaka skulle sitta fint nu.
TYCKER OM ATT: Ligga! (Nej fan nu hände det igen!) Skämt åsido så tycker jag väl om att lyssna på musik, dansa, prata och promenera. Bland annat.
HAR ETT BRINNANDE INTRESSE FÖR: Politik, teater och musiknörderier.
BRYR MIG OM: Människor jag tycker om.
TRIVS MED: Livet i allmänhet.
KÄNNER OBEHAG INFÖR: Mitt betyg i Idrott och Hälsa B.
PLANERAR ATT: Hehehe, wouldn't you like to know! (Fast om du läser den här bloggen så känner du antagligen mig, vilket gör det ganska troligt att du faktiskt vet. Damn it, där gick min mystiska framtoning förlorad.)
ÄTER GÄRNA: Vad som helst som innehåller choklad.
DRICKER GÄRNA: Te, kaffe eller vin (ska man föreställa en kulturell indiefjolla så gäller det att man lever upp till sina fördomar).
TRÄNAR: Tålamod!
LYSSNAR OFTA PÅ: Arctic Monkeys, Markus Krunegård och 3OH!3 är väl det som snurrar mest just nu.
LÄSER: Försoning av Ian McEwan.
PRENUMERERAR PÅ: Amesty Press och Läseposten.

Kort

Nu ger Annika mig poäng, det är snällt tycker jag! För övrigt har Matilda (som alltid har rätt) konstaterat att jag inte är fem år gammal, jag är helt normal, bara att jag har fel på hjärnan.

På lunchen kom vi in på ämnet att ha blivit tappad på huvudet när man var liten, och vad det eventuellt kan ha fått för effekter på ens personlighetsutveckling. Jag måste komma ihåg att fråga mamma om jag har blivit tappad någon gång, det skulle förklara en del.

Nu är vi på minus igen.

The Menace

Vi vet redan att de flsta av Jessicas blogginlägg berör ämnet körkortsteori, men jag insåg nyss att jag ännu värre. Nästintill alla mina blogginlägg har något att göra med musik. Detta beror troligen på att lyssna på musik är nog det jag spenderar större delen av min lediga tid till att göra. Why yes I am a no-lifer, and quite satisfied too.

Jag kan ju inte bryta mönstret nu, för ögonblicket lyssnar jag på Mongrel - The Menace. Good shit! Spotify-länk för intresserade människor.


Milburn

Gillar Milburn. Varför kommer det så mycket bra band från Sheffield? Jag menar bara, Arctic Monkeys, Reverend and the Makers, och så Milburn då. Det kanske är något speciellt i luften, eller vattnet. Typ som radoaktivitet fast bra!

Writes down a note and leaves it waiting on the side,
Put’s her lipstick on and turns off all the lights,
Then it’s out the door,
Onto the floor,
Of every bar in town,
Got to let the fellas know that she still get’s around,

Oh she’s, Lucy Lovemenot,
Oh she’s, Lucy Lovemenot,

Wakes up to find herself in different company,
Last thing that she recalls is dropping to her knees,
Then it’s out the door with no remorse,
Her feelings are regret,
It’s just another memory which helps her to forget,
That she’s, Lucy Lovemenot,
Lucy Lovemenot,

She used to be the girl that all the men pine for,
She used to be the girl that everyone adored,

But now she’s broken and she’s haggard,
But she still likes to pretend,
Everyone wants’ to pull her now, she’s that same girl again

Krunis

GE MIG INGEN VIT SKIT GE MIG AFROBEAT!!!

ARGH

Varför varför varför vill inte Spotify fungera? Dummisar! Jag vill ju ha Krunegård, men nej nej, det går tydligen inte för sig! Jaja, snart bär det av till pipeline för att kika på Wiqtor, och tills dess får jag väl nöja mig med lite Queens of the Stone Age.

Life is like a box of chocolates

Så var sekt-seminariet över i alla fall. One down, one to go!

Och bara så ni vet så ger alla de bruna korna chokladmjölk.

Låt tankarna styra vad hjärtat känner

Det är tydligen helt omöjligt för mig att behålla någon sorts värdighet när jag lyssnar på Markus Krunegård. Vilken tur att ingen ser mig nu.

In this deviltown

Julian Casablancas, mannen med det vackra namnet och de ibland alltför sanna texterna.

I'm tired of everyone I know
Of everyone I see
On the street
And on TV

....

I hate them all
I hate them all
I hate myself for hating them
So I'll drink some more.
I love them all.
I'll drink even more.
I'll hate them even more
Than I did before

....

I'm tired of being so judgemental
Of everyone
I will not go to sleep
I will train my eyes to see
That my mind is as blind
As a branch on a tree


Inte för att jag är trött på alla just nu, men alltför många. Med största säkerhet är jag inte trött på någon som läser den här bloggen, så no need to worry. Ibland (nu) känner jag mig bara lite bitter över att bo en stad där du var du än går alltid känner någon och någon alltid känner dig. Visst kan det vara en fördel, men det kan också vara väldigt drygt.

All that jazz

Känner att skolarbetesberget börjar försvinna. Skönt.

I övrigt är livet trevligt. Gick på jazzklubben igår, trevlig musik och stämning (fast man kände hur medelåldern sänktes rejält när jag gick in i rummet, om man säger så). Fick träffa lite folk och leka tolk också. Och jag kan minsann säga tack på ryska, så det så!


Spotify

Jag kan ju inte vara sämre än Karin, så därför har jag också knåpat ihop en lista. Lyssna och NJUT!

http://open.spotify.com/user/labecula/playlist/7p3I4H44SZ8ldTOSDrC9pS

Word

Vad är det för fel på min rygg? Den känns konstig.

Jag tycker inte om det nya word som vi har på skolan. Jag förstår mig inte på det, och det är fruktansvärt frustrerande. Det måste vara så här som medelålders människor känner sig när de håller på med datorer.

Sen sitter vi och sjunger ABBA-sånger också. Kära bullen, är det normalt?

Push it baby

Var det verkligen nödvändigt att ligga uppe i två timmar och fundera över alla kärlekshistorier du någonsin har varit inblandad i? Kunde du inte ha ägnat den tiden åt något annat, SÖMN till exempel?

Nej.

The price of love

Stor kärlek på White Lies. Större kärlek på naturgodis.

Rool

Jag kan eventuellt ha hittat ett potentiellt band.

Vad får dig att tro att jag tycker om kanel?

Kom nyss hem från Emma, vi hade det mysigt och kollade på hela andra säsongen av Flight of the Conchords (som är ca 5 timmar lång). Det förvånade mig hur lätt det hela gck, man kan ju tycka att även den roligaste serie ska bli dryg efter så lång tid men tydligen inte. Sen blev vi små michelingubbar på grund av en massa chips och naturgodis också, trevligt trevligt! Naturgodis är Gud i form av nötter och choklad. Och kanel! Jag älskar kanel. Jag följde med mamma och handlade efter repet och persuadade henne att det var en bra idé att köpa kanelknäckebröd, så nu har vi det hemma. Imorgon ska jag äta det till frukost, samt dricka kanelte.

Long lost fathers and unborn daughters

Allt kan inte hända nu på en gång, att det ska vara så svårt att förstå.
Jag måste lära mig att ha tålamod.

Sen kan man fråga sig varför jag vaknade med en distiskt känsla av torsdag?

SD osv

Hungrig! Jag förstår inte vad som har hänt med min aptit, det är som att jag bara kan äta lite i taget, annars blir jag illamående. Det var det som hände imorse, jag orkade bara äta upp kanske 2/3 av en skål med fil och müsli. I vanliga fall brukar jag orka en hel skål, plus en macka. Men men, vad är en dag utan I-landsproblem?

Sen läste jag även en krönika i Dagens ST (som jag inte orkar länka till, för what's the point när ingen orkar klicka på länken och det går snabbare att sammanfatta). Anyway, så handlade den om de främlingsfientliga partiernas framfart i Sverige, och huruvida det var rätt av Aftonbladets chefredaktör Jan Helin att inte tillåta SD annonsera i tidningen. Det är en komplicerad fråga. Å ena sidan är SD ett legitimt parti och borde inte diskrimineras vad gäller annonsering eller debatter. Å andra sidan kan jag förstå Jan Helins ställningstagande i frågan. Jag skulle inte vilja att en produkt som har mitt namn på den skulle vara delvis finansierad av och förknippad med något som jag inte kan stå för.

Tyvärr blir ju utfrysandet av SD i politiska sammanhang ofta mer till deras fördel, i och med att de då kan söka allmänhetens sympati som "offer". Ge inte SD möjlighet att ta martyrrollen, utan möts istället och diskutera. På det sättet skulle det snart bli uppenbart hur tunna deras argument egentligen är.

Promenera

Promenerat fett mycket idag! Först promenad till skolan som tar ca 25 minuter, sen stavgång på idrotten i en timme, varefter jag gick hem. Sammanlagt ca två timmar promenerande alltså, inte helt illa. Det känns bra att jag som är så lat har lyckats få in vanan att promenera till och från skolan, för det gör nog mer än jag tror för min allmänna kondition.

Listan över skivor jag önskar mig i julklapp är ständigt växande:

- Vampire Weekend Vampire Weekend
- Markus Krunegård Markusevangeliet (bättre sent än aldrig, right?)
- The Kooks Konk
- Kasabian Kasabian

PUNKB*TCH

Varför sitter jag här och lyssnar på rap/rock/electronica med otroligt kvinnoförnedrande texter?
Svaret är ganska enkelt: För att jag tycker att det är bra musik.

Damn you, Rebecca!

Too Much To Ask

It's a pity,
It just hit me we can't go back.

Little red book

Franz i mina öron <3

Jag önskar att det fanns en knapp som man kunde trycka på för att stänga av alla onödiga tankar, jag har jävligt många sådana. Sen önskar jag även att jag hade ett svart hål som jag kunde slänga ner oönskade personer i. Och till sist skulle jag vilja ha en liten tomte med otroligt högt IQ som kunde göra mitt skolarbete åt mig.

Men jag antar att allt det där är lite för mycket begärt, så jag skulle nöja mig med lite chokladtäckta mandlar med kanel på.

USCH, hatar Basshunter-reklamen på Spotify. Den åker definitivt ner i det svarta hålet.

Hihi

Jävlar, det här blev ju nästan snyggt!

Fooled myself into thinking I was living

Pillar på bloggen... jag är inge bra på det. Men man lär sig inget om man inte övar, right?

Goda nyheter är att jag är klar med min etikuppgift. Duktig tjej säger hej!

Jag äger

Ska jag vara ärlig så känner jag mig väldigt duktig och modig och ALLMÄNT BRA just nu. Och det är en känsla som inte går av för hackor. Det enda molnet på himlen är att skolarbetet helt plötsligt har hopat sig till stora mängder, men eftersom jag är så FANTASTISKT BRA så ska jag nog kunna hantera det på något sätt. Idag började vi med derivata på matten, och tro min förvåning men det var sjukt lätt. Seriöst, det som vi gjorde som "uppvärmning" inför derivatan var mycket svårare än derivatn själv.

Mamma håller på att testa en ny maträtt, har ingen aning om vad det är förutom att det innehåller potatis och man tillagar det i ugnen (inte potatisgratäng, det har hon definitivt gjort förut). Det luktar väldans gott i alla fall.

Sen så håller vi tummarna, hoppas på det bästa och litar till att allt kommer att bli som det ska.

Here it goes...

... and there it went!

Mjau

Skriver på min etikuppgift om civil olydnad, fast jag har fastnat litegrann i konsekvensetiken och mitt eget hjärntrassel.

Roar

Hade Matilda haft Spotify Premium s hade hon kunnat lyssna på Krunis idag istället för nästa onsdag. Just so you know liksom. Men just nu lyssnas det på något annat, två andra saker dessutom eftersom både Emma och Maty spelar musik samtidigt (frågan är bara vem av dem som lyssnar på Johan Palm? K, det var Emma för Maty har satt igång med Hela Livet Var Ett Disco).

Jag har börjat konspirera igen, det känns kul...

Nu ska jag iväg och uppskatta skönhet!

Whoa

Slutkörd tjej säger hej!

Hela helgen blev lite för mycket helt enkelt, will not do again... men så länge det var trevligt så var det mycket trevligt indeed!

Onda dockor?

Jag vaknade strax innan klockan sju imorse av ett högt ljud. Det visade sig att det var ljudet av när tre av mina porslinsdockor (ja, jag har sådana, och nej, jag är inte rädd att de ska döda mig i sömnen) ramlade ner från sin plats högst upp i min bokhylla. Bör tilläggas att de har stått där i sisådär några år nu, utan att ha rört sig ur fläcken, så jag blev minst sagt lite förvånad. Spooky!

It just won't happen

Onsdagscafé igår mycket trevligt och MYCKET varmt. Paulina Dahl var kvällens artist, och ackompanjerades även av Karin Ingebrand på cello (som seriöst borde vinna priset för världens bästa intstrument eller något). Jag gillar verkligen Paulinas texter, de är som små historier som hon själv uttryckte det.

In other news så har mitt och Matildas projekt nu även ett namn: Rosenthaleffekten. Jag vet, det är världens bästaste bandnamn. Så nu är vi taggade till tänderna och beredda att utföra underverk. Vi snackar världsfred och möjligen ett botemedel mot cancer. (Bagateller alltså, vi vill ju inte få upp era förväntningar för mycket.)

Sen så har jag märkt att mitt undermedvetna är mycket lättlurat. På ett bra sätt!

RSS 2.0