pundare på allting som du inte kan få

Återupptäcker gamla favoriter.
.
Har haft en allmänt bra vecka, från Die Antwoord-konserten på tisdagen, rumshittandet samt månadens anställd-blivandet på onsdagen, en glass och kakor-fest med massa couchsurfingfolk på torsdagen, utgång med jobbet på fredagen (note to self: nästa gång ska jag äta ordentligt innan och inte låta folk bjuda på sambuca) och sushirestaurang samt pintdrickande på lördagen. Får se till att ha riktigt tråkigt den här veckan för att kompensera. Imorgon ska jag dock troligen iväg på en öppen diskussion om pro choice som arrangeras av en anarkafeministisk grupp här i stan, i och med det allvarsamma ämnet kanske det inte direkt kan klassificeras som "roligt" men det torde bli intressant.
.
Den som känner sig manad kan ju kolla på den här videon från Pro Life-manifestationen som ägde rum i Belfast i lördags och den naturligt följande pro choice-demonstrationen. Jag blir mest bara ledsen över hatet. Tvåtusenfuckingtolv och kvinnor kan inte ens få ha sina kroppar ifred utan att staten och kyrkan får sista ordet. Usch.

Det hände bra grejer igår

1. Har fått ett rum! Så med lite tur flyttar jag till Rathmines om en och en halv vecka.
2. Blev visst Employee of the Month för Juni! Så nu har jag en stjärntrofé (som jag inte får behålla) och en mugg med texten "Employee of the Month June 2012" på (som jag faktiskt får behålla) ståendes på mitt skrivbord.

Två flugor i en smäll

När en ser den här artikeln och den här artikeln samma dag så känns lösningen uppenbar. Gratis kaffe till alla! Så mycket du kan dricka! Slipp bebisar och bli fruktansvärt produktiv!
.
Var på konsert med Die Antwoord igår, det var helt sinnes. Hade hört att de skulle vara bra live, men jag blev ändå mycket positivt överraskad. Något som bidrog till upplevelsen var publiken också, fullsålt och alla var taggade till tusen. Vet inte om det är Die Antwoord i synnerhet eller Dublinpubliken i allmänhet, men jag skulle tro på det senare. Var i förväg lite orolig över att gå på konsert själv, men det gick utmärkt och jag hittade två killar som hette Chris, var släkt med varandra och bodde tillsammans. De var schyssta och lät mig hänga med dem även fast jag inte uppfyllde något av dessa kriterier. Bra kväll!

film och foam

Var och kollade på Friends With Kids med Camilla igår, summan av kardemumman är väl att det var en underhållande film (plus extrapoäng för att den innehöll John Hamm) men att jag stör mig på att det naturligtvis inte går att göra en film om en normbrytande familjekonstruktion utan att det ändå blir kärnfamiljspropaganda av det i slutändan. Men det är klart, är väl inget annat än vad en kan förvänta sig av Hollywood.
.
Efter filmen gick vi till Foam som var ännu mer färgglatt än vanligt på grund av att Prideparaden var igår, de spelade massa Village People och var allmänt fullt med mysiga glada människor. Bordet bredvid oss hade seriöst den sötaste bebisen jag någonsin sett, den var pytteliten så den kan nog inte varit mer än några veckor gammal och var iklädd en regnbågsfärgad sparkdräkt dagen till ära. Dom små fingrarna och fötterna alltså! Skulle nog ha kunnat svalt den i en tugga.
.
Bild på Dubbans bästa café/restaurang, dock ej från igår

RSS 2.0